SEGRE

BARRIS VANDALISME

L'incivisme que no cessa a Lleida

Denuncien bancs arrancats a Pardinyes i escombraries en un parc a Onze de Setembre || Llancen una pedra al ser recriminats per la seua actitud

Veïns denuncien que fa una setmana que no es neteja una plaça davant del CAP Onze de Setembre.

Veïns denuncien que fa una setmana que no es neteja una plaça davant del CAP Onze de Setembre.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bancs arrancats, gronxadors trencats, escombraries tirades per terra i incívics que no respecten el veïnat. Aquests són alguns dels exemples que denuncien diversos veïns de Pardinyes i el Clot.

D’una banda, fa un parell de setmanes van arrancar bancs a la plaça Josep Wehrle de Pardinyes, entre els carrers Corregidor Escofet i Tarragona. Segons alguns veïns, “cada nit s’ajunten joves a fer botellón i fan el bèstia fins que trenquen el mobiliari urbà”. Els bancs ja han estat retirats.

D’altra banda, en una plaça al costat del carrer Ferrara, davant del CAP Onze de Setembre, diversos veïns van denunciar ahir que fa una setmana “que s’hi acumula la brossa sense que els serveis d’Ilnet la netegin”. Ho veuen una “vergonya” i “lamentable” i “més ara que els nens hi juguen a primera i a última hora del dia”.

Finalment, veïns que viuen al costat de la plaça Màrius Carretero, al carrer Sant Ruf, es van mostrar “farts” de l’incivisme de joves, “que van a la plaça a jugar a pilota quan està prohibit”. A més, van explicar que “van trencar gronxadors”, que ja van ser reposats recentment, “i arranquen papereres”. “Quan els recrimines aquesta actitud ho acabes pagant. A nosaltres ens van tirar una pedra per una finestra”, van denunciar.

Una plaça de Pardinyes sense bancs.

Una plaça de Pardinyes sense bancs.ÍTMAR FABREGAT

Una pedra que van llançar a uns veïns.

Una pedra que van llançar a uns veïns.ÍTMAR FABREGAT

tracking