SEGRE

EDUCACIÓ FORMACIÓ

Primera oferta a Lleida d'un cicle de FP superior de projectes audiovisuals

Ilerna impartirà sis noves titulacions

Imatge del centre de formació professional d’Ilerna.

Imatge del centre de formació professional d’Ilerna.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primera vegada a Lleida es podrà impartir un cicle superior de realització de projectes audiovisuals i espectacles. L’impartirà Ilerna Online a partir del curs vinent, que a més inicia cinc nous graus superiors de FP, després d’haver rebut l’autorització de la conselleria d’Educació.

Els nous cicles formatius de grau superior són de Dietètica, Documentació i Administració Sanitària, Gestió d’Allotjaments Turístics, Educació Infantil, Integració Social i el de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles.

El centre formatiu preveu superar els 750 alumnes el curs vinent a Lleida. A Espanya compta amb 9.000

Amb aquesta ampliació, el centre amplia a 13 els cicles superiors oferts, que s’afegeixen als quatre de grau mitjà i a un d’Ensenyament Esportiu. Encara no tots els imparteix per internet, però sí la majoria. Ilerna preveu superar els 750 alumnes el curs que ve.

Val a recordar que Educació està tramitant un canvi de la normativa que regula l’FP per internet que obligarà Ilerna, l’empresa lleidatana que és la primera de Catalunya en aquest sector i que compta amb 130 empleats, a traslladar la major part de la seua estructura i personal fora de Catalunya, llevat que la conselleria acabi rectificant l’actual esborrany.

El motiu és que la nova ordre preveu que els exàmens hagin de fer-se obligatòriament a Catalunya, quan ara Ilerna Online els du a terme a totes les capitals de província d’Espanya, a banda d’Itàlia.

El centre compta amb més de 9.000 alumnes arreu de l’Estat, el 80 per cent dels quals són de fora de Catalunya. A més, a Itàlia en té més de 900, per la qual cosa veu inviable que tots vinguin a Catalunya a fer exàmens.

tracking