SEGRE

SUCCESSOS POLICIA

Abusa d'una dona en un autocar i l'agredeix a l'arribar a la destinació

L’agressor, d’Almenar, va ser detingut pels Mossos dimecres prop de la Seu Vella després d’una persecució || Va robar a la víctima i també va pegar a dos agents

L’agressió es va produir dimecres a les 11.00 en aquesta parada de bus de l’avinguda Prat de la Riba.

L’agressió es va produir dimecres a les 11.00 en aquesta parada de bus de l’avinguda Prat de la Riba.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres al migdia a la ciutat de Lleida un veí d’Almenar de 26 anys acusat d’abusar sexualment, pegar i robar a una passatgera de l’autocar de la línia regular Alfarràs-Lleida i agredir a dos agents durant la persecució que va finalitzar amb el seu arrest. L’home, de nacionalitat cubana, amb antecedents i diverses ordres d’allunyament en vigor, està acusat dels delictes d’abús sexual, robatori amb violència, lesions i atemptat a l’autoritat.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11.00 hores, quan l’autocar de la línia Alfarràs-Lleida va fer parada a l’avinguda Prat de la Riba, davant del col·legi Lestonnac, i un dels passatgers va començar a pegar a una dona a la qual va tirar a terra, li va agafar els cabells, li va robar la bossa i va fugir cap a la falda de la Seu Vella. Diversos ciutadans i un agent de la Policia Nacional van socórrer la víctima. Ràpidament va pujar un dispositiu a la zona amb la presència de diverses patrulles i unitats de l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) dels Mossos d’Esquadra. L’home va ser localitzat minuts després per l’entorn de la Seu Vella i va fugir de nou després d’agredir dos policies. La persecució va finalitzar al carrer Tallada, quan va poder ser reduït i detingut.

L’home va fugir cap a la Seu Vella després de pegar a la víctima a la parada de l’avinguda Prat de la Riba

La víctima, que pateix una fractura al braç com a conseqüència de l’agressió, va explicar als agents que l’individu es va asseure al costat d’ella a l’autocar i va començar a fer-li tocaments. Davant de la situació, es va canviar de lloc i a la primera parada que va fer el vehicle va baixar. Va ser llavors quan l’home la va perseguir i va començar a pegar-li, segons van informar ahir des de la policia catalana. Es preveu que el veí d’Almenar, que pel que sembla ja ha protagonitzat altres incidents, passi avui a disposició del jutjat de guàrdia de Lleida. Segons fonts properes al cas, fa uns dies es va enfilar per unes teulades quan era perseguit pels Mossos.

Per la seua part, des d’Autocars Gamón, la companyia que cobreix la línia Alfarràs-Lleida, van afirmar que ni la víctima ni cap altre passatger no va alertar dels suposats abusos i el conductor tampoc no se’n va adonar. Van condemnar els fets i van afirmar que tenen un protocol per actuar en aquest tipus de casos.

tracking