SEGRE

COMERÇ NOVES IMPLANTACIONS

Torre Salses ja acumula més al·legacions que el POUM

Fins ahir se’n van registrar 450 i el termini per presentar-les s’acaba el divendres 19 || La Paeria el va ampliar 2 setmanes més

Recreació virtual de l’espai que ocuparà el complex de Torre Salses al costat del vial Víctor Torres.

Recreació virtual de l’espai que ocuparà el complex de Torre Salses al costat del vial Víctor Torres.EUROFUND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte comercial que l’empresa Eurofund Parc Lleida pretén fer a Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners, acumula més de 450 al·legacions, més que les que va tenir en el seu moment el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que en va recollir 417. Així ho va assegurar ahir el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, que va precisar que, una vegada acabi el termini per presentar al·legacions, divendres vinent, les analitzaran per estudiar quines mesures prendre en aquest sentit. Precisament, una de les prioritats del nou govern i dels tres partits que el conformen és la paralització de Torre Salses, ja que asseguren que la implementació, que consistiria a construir una zona comercial amb una trentena de mitjanes superfícies, perjudicaria el comerç local. D’aquesta manera, la primera junta de govern local que va fer la nova corporació l’1 de juliol va ampliar el termini per presentar al·legacions al projecte, ja que expirava el dia 4. En aquell moment ja hi havia 250 al·legacions i, en una setmana, aquesta xifra és a prop de doblar-se. Malgrat aquesta allau de reclamacions, els promotors de Torre Salses pretenen tirar endavant el projecte.

Preveuen una sala de cine amb un tobogan en el futur projecte El multicine de nou sales previst per a la zona comercial de Torre Salses, entre la Bordeta i els Magraners, comptarà amb una sala amb un tobogan, balancins, jocs infantils, hamaques i pufs. Així ho van anunciar ahir els promotors del projecte, Eurofund Parc Lleida, que van precisar que aquesta sala estarà pensada perquè els nens de 0 a 13 anys puguin veure pel·lícules en família. El cine està promogut per la cadena Yelmo Cines. L’espai, denominat Júnior, serà el primer d’aquest tipus a Catalunya. Obrirà quinze minuts abans de la projecció de la pel·lícula perquè els nens puguin jugar i a meitat del film es pararà la projecció “per alleugerir l’activitat” i que els petits puguin tornar a jugar.

tracking