SEGRE

COMERÇ NOVES IMPLANTACIONS

La promotora de Torre Salses segueix endavant malgrat les al·legacions

Defensa que qui volia al·legar contra el projecte ho hauria d’haver fet quan el pla parcial estava en període d’exposició || Pendent de la llicència comercial

Els comerciants es van reunir dilluns amb l’alcalde.

Els comerciants es van reunir dilluns amb l’alcalde.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora del projecte comercial de Torre Salses, Eurofund Parc Lleida, va defensar ahir, després que els comerciants acordessin dilluns fer un front comú per presentar al·legacions contra el projecte, que “aquest segueix endavant i el moment d’al·legar-hi en contra era quan el pla parcial estava en exposició pública”. Actualment està en exposició pública la modificació del projecte de reparcel·lació d’aquest sector (el SUR 42) i el d’urbanització per a la millora viària. El termini per presentar-hi al·legacions acaba divendres i ja n’hi ha 450 (vegeu SEGRE d’ahir). Aquests dos projectes són els dos últims d’aquest centre comercial pendents d’aprovació per part de la Paeria. Fonts de la promotora van afirmar ahir que “el projecte segueix endavant i estem pendents de reunir-nos amb l’ajuntament i presentar el disseny del complex”. També van recordar que encara no té la llicència comercial, que depèn de la Generalitat, i que “estem buscant interessats per sumar-se al projecte”.

Les patronals i associacions de comerciants de la ciutat van acordar dilluns que presentaran al·legacions al projecte. Aquestes les liderarà Pimec i la secundaran la Cambra de Comerç, la Federació d’Hostaleria i la Federació de Comerç. L’objectiu és reorientar el projecte. Consideren que hi ha d’haver inversió comercial al centre de la ciutat. Les al·legacions que presentaran tractaran qüestions que “van des de la valoració a la baixa que la Paeria va fer dels terrenys, que van passar a ser sòl comercial però es van vendre com si fos residencial, fins als dubtes sobre la legalitat d’Eurofund sobre si es va crear correctament o si té capacitat econòmica per al projecte”, van explicar els comerciants.

Eurofund tenia previst iniciar les obres enguany i poder obrir el centre comercial al cap de 2 anys

Eurofund va anunciar fa un mes que tenien previst iniciar les obres aquest mateix any. El calendari contempla obrir el centre comercial d’aquí a uns dos anys.

En aquest sentit, cada sala incorporarà tecnologia de so envolupant Dolby Atmos i projecció digital. En conjunt, l’empresa subratlla que es tracta d’un nou concepte de cine en el qual els espectadors gaudiran d’una “experiència única i diferencial”. A més a més hi haurà també una sala per a nens que obrirà quinze minuts abans de la projecció per poder jugar i a mitja projecció del film es pararà la pel·lícula per tornar a jugar.

De moment hi ha acord perquè obri un multicine de nou sales

El projecte de Torre Salses inclou un multicine de nou sales d’última generació amb servei gastronòmic directe a la butaca, a més d’una altra amb un tobogan, balancins, jocs infantils, hamaques i puffs. Els seients seran amplis i reclinables i els sistemes de projecció i so seran “dels més avançats”, segons Yelmo Cines, l’empresa elegida.

tracking