SEGRE

TREBALL CAMPANYA DE LA FRUITA

La Paeria trasllada al pavelló de Balàfia el 'refugi' de temporers

Al constatar que l’Antorxa s’ha quedat petit i que hi ha persones dormint al carrer || El dels Camps Elisis oferia setanta hamaques i ara s’arribarà a les dos-centes

Primers usuaris del pavelló Agnès Gregori, que ofereix 200 hamaques.

Primers usuaris del pavelló Agnès Gregori, que ofereix 200 hamaques.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va traslladar ahir el refugi per a temporers, que havia habilitat el 8 de juliol al pavelló de l’Antorxa dels Camps Elisis, al pavelló municipal Agnès Gregori de Balàfia, que té més capacitat. Al constatar que cada vegada hi ha més persones dormint al carrer, l’ajuntament va optar pel canvi d’ubicació, ja que el nou pavelló podrà acollir fins a dos-centes hamaques, mentre que l’Antorxa tenia capacitat per a setanta. El nou refugi va començar ahir mateix a donar servei.

La regidora Regina Cairol va destacar que el pavelló de Balàfia, a banda de tenir més capacitat, ofereix més dutxes (un total de quaranta), i va assenyalar que s’ha fet un seguiment diari de la situació i es va detectar que “encara hi ha moltes persones que arriben a la ciutat amb motiu de la campanya de la fruita que dormen al carrer”. A més, aquest pavelló és l’únic que està disponible durant els mesos de juliol i agost, mentre que a la resta es realitzen activitats. Val a recordar que les activitats que es portaven a terme a l’Antorxa es van traslladar al pavelló de Cappont.

La Paeria es va comprometre amb l’associació veïnal de Balàfia a mantenir un contacte fluid i donar resposta a les seues demandes, com garantir mesures de seguretat i neteja. En aquest sentit, el president de l’entitat, Toni Baró, va assenyalar que “és evident que no volem ningú dormint al carrer però hem demanat que hi hagi neteja i que la policia es desplaci ràpid per si passa res”. Cairol va dir que ja estan treballant en la campanya de l’any que ve.

Primers usuaris del pavelló Agnès Gregori, que ofereix 200 hamaques.

Primers usuaris del pavelló Agnès Gregori, que ofereix 200 hamaques.SEGRE

tracking