SEGRE

COMERÇ POLÈMICA

Eurofund diu que Torre Salses “no va contra ningú” i que beneficiarà Lleida

Recreació virtual de l’espai que ocuparà el complex de Torre Salses al costat del vial Víctor Torres.

Recreació virtual de l’espai que ocuparà el complex de Torre Salses al costat del vial Víctor Torres.EUROFUND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Eurofund, el principal promotor de la zona comercial de Torre Salses, va emetre ahir un comunicat en el qual va recalcar que el seu projecte de mitjanes superfícies “no va contra ningú”, que serà beneficiós per a la ciutat i que es podran establir “sinergies i fórmules de cooperació”, amb el petit comerç i el de proximitat. Així mateix, la promotora es va posar a disposició de l’ajuntament i les entitats i va anunciar que pròximament presentaran el projecte.

El comunicat d’Eurofund arriba després que divendres acabés el termini per presentar al·legacions al projecte de reparcel·lació dels terrenys en els quals s’ubicarà la zona comercial. Es van presentar més de 669 reclamacions, la majoria de les quals registrades per petits comerciants a títol individual.

Divendres va acabar el termini per al·legar contra la reparcel·lació de Torre Salses, amb 669 queixes

A més, la Pimec, la Cambra de Comerç i la Federació d’Hostaleria van presentar quatre allegacions conjuntes en nom de les associacions de comerciants de la ciutat i d’altres municipis com Balaguer en les quals criticaven el preu a què es van vendre els terrenys.

En aquest sentit, Eurofund va al·legar que “el projecte de reparcel·lació va ser aprovat per unanimitat pels amos dels terrenys; que ningú va al·legar contra la modificació puntual del pla parcial d’aquests terrenys i que ha atès totes les exigències de l’ajuntament i la Generalitat”.

Respecte al model de negoci que serà Torre Salses, Eurofund va respondre que tenen un compromís pel qual el parc serà de mitjanes superfícies “en una combinació d’usos amb equipaments de lleure, com un multicine, o restauració”.

tracking