SEGRE

Successos

Un taxista tanca una lladre que el va assaltar amb un ganivet

La Urbana va detenir la dona al treure-la per la força del taxi

Una fila de taxis, a la parada de l’avinguda Blondel.

Una fila de taxis, a la parada de l’avinguda Blondel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La perícia d’un taxista va ser determinant perquè dijous al migdia la Guàrdia Urbana pogués detenir una dona que acabava d’assaltar-lo amb un ganivet. La dona, R. M. H. L., de 30 anys i nacionalitat espanyola, va ser arrestada com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van tenir lloc a les 14.05 h a la rambla Ferran de la capital del Segrià. Els agents van observar que hi havia un taxi aturat al carril bus i el conductor estava bloquejant la porta posterior perquè la dona que hi havia dins no pogués sortir. L’home va explicar als agents que la dona havia pujat com a clienta i que li havia posat un ganivet al coll perquè li donés la recaptació. El taxista va poder sortir del cotxe i tancar les portes. Els policies van demanar a la dona que sortís, però va fer cas omís. Finalment, es van veure obligats a treure-la de l’interior després de comprovar que a les mans no portava cap arma. Després d’identificar-la, van comprovar que a l’interior de la bossa, amagada entre peces de roba, hi havia un ganivet de cuina amb una fulla de vint centímetres.

Arrestat al Barri Antic

D’altra banda, la Urbana va detenir ahir a la matinada al Barri Antic un jove de 18 anys i nacionalitat marroquina acusat d’un robatori amb violència. La detenció es va produir a les 0.45 hores entre els carrers Sant Martí i Jaume I després que els agents el reconeguessin com l’autor d’un robatori gràcies a la descripció facilitada per la víctima.

LES CLAUS Rambla Ferran La detenció de la dona es va produir dijous a les 14.05 hores a la rambla Ferran. Li va exigir la recaptació La dona va pujar al taxi, va treure un ganivet i el va posar al coll del taxista perquè li donés la recaptació. el conductor va poder escapar-se i tancar-la.

tracking