SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Cremen de matinada cinc contenidors a Cappont i Balàfia

Alarma a Blondel per un quadre elèctric

Bombers i SEM, ahir al migdia a Blondel.

Bombers i SEM, ahir al migdia a Blondel.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la matinada dos incendis que van calcinar cinc contenidors a Balàfia i Cappont. El primer servei va tenir lloc a la plaça Països Catalans poc abans de dos quarts de quatre de la matinada, quan uns veïns van observar que sortia fum d’un contenidor. Una hora després, a les 04.47 hores, els Bombers van haver de sufocar un altre incendi que va calcinar quatre contenidors a l’avinguda de les Garrigues.

Les flames van assolir diversos metres en pocs minuts i van afectar les persianes dels dos primers pisos de l’edifici situat al número 60 del mateix carrer, així com un tendal i un semàfor proper. El foc va calcinar per complet els contenidors de reciclatge, que poques hores després van ser substituïts per uns de nous.

Des del mes de març s’han registrat més de setanta focs de contenidors, la majoria a Mariola, Ronda i Balàfia. La Guàrdia Urbana va acusar a finals de juny dos menors de 17 anys de provocar la crema de 32 contenidors de reciclatge durant la nit de Sant Joan.

D’altra banda, quatre dotacions de Bombers, una ambulància del SEM, Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra es van desplaçar ahir a les 13.36 hores fins a l’avinguda Blondel al ser alertats d’un incendi al número 36. Es va cremar un quadre elèctric.

tracking