SEGRE

DIPUTACIÓ INVERSIONS

Els hospitals Santa Maria, Pallars i Aran milloren la seua xarxa informàtica

Imatge aèria dels jardins i de l’hospital Santa Maria de Lleida.

Imatge aèria dels jardins i de l’hospital Santa Maria de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hospital Santa Maria, el Comarcal del Pallars i l’Espitau Val d’Aran han implementat nous sistemes informàtics d’informació economicofinancera i de gestió assistencial gràcies a la inversió per part de la Diputació de Lleida d’un total de 1.642.133 euros.

Concretament, el Santa Maria i el del Pallars compten amb un sistema que té com a objectiu facilitar el vincle i la interrelació entre aquests centres i l’Arnau de Vilanova, per assegurar la continuïtat de la seua oferta aportant recursos humans, formació i estandardització de processos.

Pel seu costat, l’Espitau Val d’Aran podrà interrelacionar-se amb els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria i amb tota la xarxa d’Atenció Primària del seu territori de referència, amb què ha d’intercanviar informació sanitària (dades clíniques i imatges mèdiques), evitant desplaçaments innecessaris a la població.

Quatre programes

El projecte ha inclòs l’adquisició i la implantació de quatre programes informàtics d’història clínica electrònica, que cobreixen els àmbits de gestió clínica i administrativa, de suport a processos d’infermeria, de prescripció farmacèutica i de laboratori. També s’ha facilitat la formació necessària per a la configuració i utilització.

tracking