SEGRE

MOCIONS CAMPANYA DE LA FRUITA

La Paeria insta el Govern i la Diputació a cooperar per atendre temporers

Un grup de temporers entra a l’Antorxa per utilitzar el servei de dutxes i consigna al cap de pocs minuts que el pavelló obrís.

Un grup de temporers entra a l’Antorxa per utilitzar el servei de dutxes i consigna al cap de pocs minuts que el pavelló obrís.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de govern de la Paeria, format per ERC, JxCat i el Comú, demanarà a la Generalitat, la Diputació i “a totes les entitats imlpicadas” treballar de forma conjunta en el disseny de la campanya de temporers de l’any que ve després que en aquesta la Paeria hagués de dur a terme un pla de xoc per atendre les persones que vénen a Lleida a treballar en la recollida de fruita.

Per això, ha presentat una moció per al ple d’aquest divendres en la qual, d’una banda, mostra el seu agraïment als treballadors municipals, veïns i entitats per “haver fet possible en un temps rècord la posada en marxa dels serveis d’emergència per atendre els temporers”.

L’ajuntament diu que la Diputació comptava amb una partida per enguany que havia estat obviada

D’altra banda, el següent punt de la moció és en el qual insta totes les administracions i entitats a “iniciar els treballs de planificació de la campanya del 2020”.

Així mateix, la moció recorda que la Diputació tenia una partida pressupostària específica per als temporers i que no entén que “no s’hagués tingut en compte per l’anterior govern”.

tracking