SEGRE

Successos

Detinguda una dona per robar joies en cases on netejava

Els Mossos l’acusen de quatre furts en domicilis de Lleida

Els Mossos d'Esquadra detenen la matinada de dimarts a un home després d'intentar robar en una botiga del Passeig de Ronda

Els Mossos d'Esquadra detenen la matinada de dimarts a un home després d'intentar robar en una botiga del Passeig de RondaMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va avançar SEGRE ahir, els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts una veïna de Lleida de 53 anys i nacionalitat espanyola acusada de robar joies i diners en quatre domicilis de la capital del Segrià, dels quals en tres va treballar fent tasques de la llar. La dona va ser arrestada com a presumpta autora de quatre delictes de furt.

La policia catalana va obrir una investigació el mes de maig passat al rebre una denúncia de robatori de joies (arracades, cadenes i rellotges, entre d’altres) en un domicili que no havia estat forçat. Els Mossos van comprovar que les joies sostretes havien estat venudes en una botiga de compravenda d’or i que la presumpta autora havia treballat en uns altres dos domicilis en els quals els propietaris també havien estat víctimes de furts entre els anys 2015 i 2018. El quart domicili era d’una persona de l’entorn de la suposada autora. En cap cas, les portes dels habitatges no havien estat forçades, per la qual cosa es tractaria d’una persona coneguda pels inquilins.

Finalment, els Mossos van arrestar dimarts la dona com a presumpta autora de quatre delictes de furt i estava previst que passés ahir a disposició judicial. A més, els investigadors han pogut recuperar part de les joies, que ja han estat tornades als legítims propietaris.

L’Audiència de Lleida va condemnar fa uns anys dos empleats a 14 mesos de presó per sostreure diners i joies de les cases en les quals treballaven. En tots dos casos van ser condemnats per delictes de furt amb l’agreujant d’abús de confiança.

LES CLAUS Des del 2015 Els investigadors han comprovat que els robatoris es van cometre des de l’any 2015 en quatre domicilis. Recuperen el botí Els Mossos han recuperat part de les joies sostretes, que ja han estat retornades als legítims propietaris.

tracking