SEGRE

SANITAT VISITES

'Caixers' als CAP per demanar cita al metge o un justificant

Imatge d’alguns dels medicaments més receptats aquest primer semestre.

Imatge d’alguns dels medicaments més receptats aquest primer semestre.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha instal·lat al llarg dels mesos de juny i juliol caixers d’autoservei en diversos Centres d’Atenció Primària (CAP). Entre d’altres, el tenen el d’Onze de Setembre, Eixample, Mollerussa, Tàrrega i Cervera. Algunes de les accions que es poden fer en aquestes màquines són demanar cita prèvia per al metge de família, la infermera, el pediatre, l’odontòleg o el treballador social, consultar les visites pendents, imprimir una còpia del pla de medicació, consultar informació sobre els professionals del centre, informar el professional que ja s’ha arribat amb l’admissió de la visita, imprimir justificants de visita, respondre enquestes de satisfacció i visualitzar continguts multimèdia amb informació sanitària.

Progressivament s’hi aniran incorporant altres funcionalitats, com una guia de serveis o un torn personalitzat d’atenció en funció del motiu de consulta. Un dels objectius és poder agilitzar tràmits sense que calgui esperar.

Així mateix, s’està estenent als CAP el sistema que avisa els pacients a través d’una pantalla el seu torn per entrar a consulta, per la qual cosa es deixarà de dir per megafonia amb el nom del pacient.

tracking