SEGRE

Detinguda una dona per llançar productes irritants a una veïna i agredir als agents de la Urbana

Imatge del carrer Vallcalent

Imatge del carrer VallcalentGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimecres al matí una dona de 51 anys, nascuda a Romania i veïna de Lleida, com a autora d'un delicte de lesions a una veïna i de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van passar al carrer Vallcalent, quan una dona va avisar a la Urbana que la veïna del pis superior li havia llançat algun tipus de producte de neteja que li havia caigut a la cara i li havia causat irritació. Un cop al lloc dels fets, els agents van comprovar que no es tractava d'un fet accidental i que la dona que havia patit l'agressió ja havia tingut problemes amb aquesta veïna. D'aquesta manera, els agents es van personar al domicili de la denunciada, moment en què la dona va mostrar una actitut agressiva i es va negar a ser identificada, donant cops de puny i esgarrapades als agents. 

Davant dels fets els agents van detenir la dona, com a presumpta autora dels delictes de resistència i desobediència a agents de l’autoritat, atemptat a agents de l’autoritat i lesions lleus, i van iniciar les diligències penals corresponents.

tracking