SEGRE

SERVEIS INCIDÈNCIA

Una avaria deixa sense llum 7.000 clients i 'apaga' la Seu Vella

Per la desconnexió d’un cable, entre les 00.39 i les 2.27 hores || Va afectar el centre i la zona del Barris Nord, entre d’altres

La Seu Vella, en la imatge il·luminada, també va resultar afectada.

La Seu Vella, en la imatge il·luminada, també va resultar afectada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria va deixar ahir sense llum la matinada de dimarts a dimecres 7.000 abonats del centre de la ciutat i va apagar la Seu Vella durant prop d’una hora i mitja. Un portaveu de la companyia Endesa va indicar que a les 00.39 hores van detectar la desconnexió fortuïta d’una línia elèctrica de mitjana tensió que va afectar set mil clients i va afegir que quatre minuts després havia recuperat el subministrament el 72% dels abonats, mentre que els altres dos mil van anar recuperant-lo gradualment fins a les 2.27 hores. En total, la incidència es va prolongar durant gairebé dos hores.

Veïns van explicar que l’apagada va afectar cap a dos quarts d’una de la nit els voltants de Prat de la Riba, però no aquest carrer, i que cap a les dos de la matinada tampoc hi havia subministrament a la zona del Barris Nord. Així mateix, la Seu Vella va estar sense il·luminació des de l’inici de l’avaria fins a aproximadament les 2.15 hores.

Durant el mes de juliol s’han registrat diverses incidències elèctriques. El dia 3 una avaria en un cable subterrani va deixar al migdia sense llum uns nou mil abonats de Joc de la Bola i la Zona Alta durant poc més de mitja hora i el dia 11 una apagada va deixar sense servei al voltant de mig miler de clients de Cappont durant més d’una hora.

tracking