SEGRE

TRANSPORT LLEURE

La Lliga, la Champions i l'Europa League es podran veure a l'AVE

Adif obre la porta a abaixar el preu del bitllet el 2020

Imatge d’arxiu d’un tren AVE passant per la ciutat.

Imatge d’arxiu d’un tren AVE passant per la ciutat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe oferirà als viatgers dels trens AVE amb connexió a internet tots els partits de futbol de les diferents competicions, la Lliga, la Champions i l’Europa League, a través de l’aplicació de continguts online que té en aliança amb Telefónica, segons va anunciar ahir la companyia ferroviària. Els AVE que ja tenen wifi a bord són els que uneixen Madrid amb Barcelona, Sevilla, Màlaga, València, Alacant, i Granada, i els transversals que enllacen Barcelona amb Sevilla, Màlaga i Granada, com també el València-Sevilla-Màlaga. La companyia ferroviària preveu sumar a més aquesta oferta de continguts online a l’AVE low-cost, en què treballa actualment per posar-lo en servei coincidint amb la Setmana Santa del 2020.

L ’AVE ‘low-cost’ podria arribar per Setmana Santa, però no se sap si pararà a Lleida-Pirineus

En aquest sentit, la companyia està estudiant la “viabilitat” de la seua parada a l’estació de Lleida-Pirineus. Renfe ha assolit a més un acord amb La Liga pel qual els aficionats al futbol tindran un enllaç per comprar bitllets de tren al costat del calendari de partits de futbol que apareix en la pàgina web d’aquesta institució. En virtut del pacte, l’operadora serà el mitjà de transport oficial de la competició per a aquesta temporada i, a més, oferirà promocions amb viatges adaptats als desplaçaments de les aficions.

Abaixar el preu

Així mateix, Adif preveu que el preu dels bitllets de l’AVE baixi a partir del desembre del 2020, quan la xarxa s’obri a la competència i a més de Renfe altres companyies ferroviàries podran oferir servei de transport amb tren. La disminució del bitllet serà possible gràcies al canvi que Adif ha portat a terme al sistema de cànons o taxes que cobra als operadors per utilitzar les infraestructures ferroviàries.

tracking