SEGRE

SUCCESSOS DETENCIONS

Ruixa la seua veïna a la cara amb un producte tòxic i agredeix urbans

La víctima es trobava a la terrassa de casa seua al carrer Vallcalent i va ser atesa per irritació als ulls || Els agents van haver de reduir la presumpta agressora

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana a Lleida.

Vistes de la comissaria de la Guàrdia Urbana a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En aquest últim apartat, han interposat un total de vint-i-tres denúncies durant els últims set mesos per causar molèsties a altes hores de la nit amb la música alta, els lladrucs del gos o festes. Així mateix, la Guàrdia Urbana ha sancionat vuit menors d’edat, la majoria per fer botellón o causar danys al mobiliari urbà. Respecte al conjunt de l’any passat, un total de 327 persones van ser sancionades per incomplir la normativa municipal de civisme i, precisament, una de les conductes que més van molestar va ser el consum de begudes alcohòliques al carrer. L’ordenança contra l’incivisme preveu multes d’entre trenta i sis-cents euros per les infraccions lleus, quantitat que oscil·la entre 600 i 1.500 euros per les greus. Les conductes més greus es penalitzen amb fins a 3.000 euros.

L’Audiència va condemnar una dona per agredir un veí després d’una baralla a causa de les seues mascotes

Una dona de 51 anys i nacionalitat romanesa va ser arrestada dimecres al matí per la Guàrdia Urbana al ruixar a la cara una veïna amb un producte de neteja, cosa que li va provocar irritacions als ulls. Segons va informar la Policia Local, els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de dotze del matí en un immoble del carrer Vallcalent, quan van rebre l’avís que una dona havia llançat un producte químic a la veïna de baix, mentre aquesta era al balcó. L’afectada va explicar als agents que es van desplaçar al lloc que no es tractava d’un accident, ja que feia diversos mesos que tenia problemes amb la veïna i, en aquesta ocasió, volia interposar una denúncia. Davant dels fets, es van dirigir al pis de dalt per identificar la suposada agressora que, al veure els agents, va mostrar una actitud desafiadora, es va negar a identificar-se i els va clavar cops de puny i esgarrapades. Els agents van haver de reduir la dona i la van arrestar com a presumpta autora d’un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat, a més d’atemptar contra la Policia Local i causar danys lleus a la veïna.

Fa unes setmanes, l’Audiència de Lleida va condemnar una dona per haver agredit un veí després d’una baralla al carrer a causa de les seues mascotes. Com ja va publicar SEGRE, el tribunal va rebutjar el recurs presentat per la defensa de l’acusada i va confirmar la pena imposada en primera instància pel Jutjat d’Instrucció 2 de Lleida, que la va condemnar per un delicte lleu de lesions a una multa de 90 euros, a més d’imposar-li el pagament de 200 euros en concepte d’indemnització a la víctima. D’altra banda, tres joves okupes d’un habitatge situat al barri Noguerola van agredir amb una arma blanca el passat 28 de juny un veí del mateix edifici que els havia negat l’entrada. Segons la víctima, que va haver de ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova perquè li posessin sis punts de sutura a la mà, quan es disposava a entrar al portal amb el seu fill, tres persones van intentar colar-se darrere d’ells. Així mateix, un veí del Secà de Sant Pere va denunciar al maig tres inquilins del seu edifici per un delicte continuat d’amenaces, fet pel qual es va veure obligat a canviar de residència.

tracking