SEGRE

ESTIU PAERIA

Uns 50 joves participen en la sortida al Jungle Trek de Tarragona amb l'Agenda Jove

Els participants aprofitaran la tarda per fer jocs en una de les platges del litoral tarragoní

Uns 50 joves participen en la sortida al Jungle Trek de Tarragona amb l'Agenda Jove

Uns 50 joves participen en la sortida al Jungle Trek de Tarragona amb l'Agenda JoveAJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Joventut de la Paeria, LleidaJove, ha organitzat aquest divendres una sortida a la platja i al Jungle Trek de Tarragona en el marc de la programació d’estiu de l’Agenda Jove. En aquesta activitat hi han participat una cinquantena de joves de la ciutat, entre 13 i 30 anys, per passar un dia en un entorn natural fent activitats esportives i de lleure, pròpies d’aquesta època estival.

Durant el matí, els participants han gaudit de diverses activitats al parc temàtic d’aventures i tirolines, que inclou onze circuits diferents, i aprofitaran la tarda per fer jocs en una de les platges del litoral tarragoní.

Aquesta excursió forma part de la segona quinzena d’Esport i Natura de l’edició estiuenca de l’Agenda Jove, en què els participants poden practicar BTT, escalada, piragüisme, piscines i acampada a la natura.

L’Agenda Jove d’estiu inclou vàries propostes per als mesos de juliol i agost, adreçades a joves de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir espais de lleure en període no lectiu perquè els participants es diverteixin, comparteixin experiències i aprenguin.

tracking