SEGRE

Successos

Arrenquen el llaç groc de la façana de la Paeria

La policia impedeix que trenquin la pancarta en favor dels independentistes presos

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup i encaputxats integrants de l’autodenominat grup "Groc & lloc" han tornat a assaltar el balcó de la Paeria i, en aquesta ocasió, només han pogut treure el llaç groc en solidaritat amb els independentistes presos i, malgrat intentar-ho, no han pogut arrencar la pancarta que divendres mateix va tornar a ser penjada a la façana del consistori lleidatà.

Pel que sembla, el grup, integrat per prop de deu persones, va ser interceptat per agents de la guàrdia urbana de Lleida quan procedien a arrencar la pancarta en favor dels independentistes presos i no van poder culminar la seua acció.

Segons algunes fonts, els encaputxats van ser identificats pels agents i haurien afirmat que no descartaven tornar per "concloure" la seua acció i arrencar, finalment, la pancarta.

Aquesta passada setmana, tres integrants d’aquest mateix grup, que també van ser identificats, ja va arrencar la pancarta del balcó de la Paeria i diversos cartells sobiranistes en diverses poblacions del Segrià, que van mostrar públicament.

Arrenquen el llaç groc del balcó de la Paeria

Arrenquen el llaç groc del balcó de la PaeriaITMAR FABREGAT

Imatge del 15 de juliol on s'observa el llaç groc a la façana de la Paeria.

Cantaires a la Paeria, amb el llaç grocMAGDALENA ALTISENT

tracking