SEGRE

SUCCESSOS INCIVISME

Cremen tres contenidors més en una nit a Lleida

Els incendis van tenir lloc a última hora de divendres en menys de deu minuts davant l’estació d’autobusos, el carrer de República del Paraguai i l’avinguda de Madrid

Foto d’arxiu d’un contenidor cremat a la plaça del Dipòsit.

Foto d’arxiu d’un contenidor cremat a la plaça del Dipòsit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana busca l’autor de l’incendi de tres contenidors que es van produir divendres a la nit amb només deu minuts de diferència i que es va iniciar davant de l’estació d’autobusos i va acabar a l’avinguda Madrid. Segons va informar la policia local i els Bombers de la Generalitat, el primer avís es va rebre a les 22.48 hores quan un veí va alertar que hi havia un incendi en un contenidor situat al carrer Saracíbar, a l’altura del número 2, just al davant de l’estació.

Sis minuts més tard, a les 22.54 hores, els Bombers van atendre una altra trucada per un incendi en un contenidor al carrer República del Paraguai. Els alertants van intentar apagar el foc amb una mànega però les flames van calcinar per complet el contenidor, sense afectar els vehicles aparcats a les proximitats.

El tercer avís es va rebre al cap de només dos minuts, a les 22.56 hores, a l’avinguda de Madrid. En aquest cas, els serveis d’emergències van arribar al lloc quan només sortia fum del contenidor i van poder extingir el foc. Segons fonts policials, la principal hipòtesi és que els incendis van ser intencionats i es busca el responsable.

El juny passat, la Guàrdia Urbana va detenir dos adolescents durant la revetlla de Sant Joan acusats de cremar un total de trenta-dos contenidors i causar danys, a més, en quatre fanals, dos senyals de circulació, cinc arbres i un turisme.

Des del mes de març s’han registrat més de vuitanta focs de contenidors a la capital del Segrià, la majoria a Mariola, Ronda i Balàfia. Així mateix, el mes de juliol passat, un veí de Lleida de trenta anys va ser denunciat per provocar diversos incendis urbans a la Bordeta. Els agents el van sorprendre amb un encenedor a la mà, cinc més a la butxaca, i dos metxes. Es van obrir diligències judicials.

tracking