SEGRE

SERVEIS TECNOLOGIA

Aqualia notificarà avaries en el subministrament d'aigua amb missatges de text

L’usuari ha de facilitar el seu número de mòbil

Imatge d’un mòbil amb un missatge d’Aqualia.

Imatge d’un mòbil amb un missatge d’Aqualia.AQUALIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aqualia ha posat en marxa un servei d’avisos per SMS per comunicar possibles situacions d’avaria a la xarxa municipal d’aigua, que avisa els usuaris afectats en cas d’una incidència, així com de la seua resolució. El sistema s’activa automàticament si s’ha facilitat el número del telèfon mòbil a l’empresa.

La companyia vol millorar així el servei prestat, ampliant els seus canals de contacte i els horaris d’atenció, i posar a disposició de tots els usuaris diferents maneres de realitzar les gestions.

L’adjudicatària també avisarà del possible impagament d’una factura i com gestionar el problema

A més, Aqualia també avisarà a través d’aquest sistema del possible impagament d’una factura, ja sigui per l’acabament del període voluntari per realitzar pagament o per la devolució del banc per qualsevol altre motiu.

En el text de l’SMS s’indicarà que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l’app Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, simplement amb el mòbil o la tauleta. Així mateix, també es pot realitzar aquesta gestió a través de l’oficina virtual, accessible des del web d’Aqualia o a través del telèfon gratuït de l’empresa.

L’adjudicatària va destacar ahir en un comunicat que tots aquests canals (SMS, app, oficina virtual i telèfon), que no requereixen la presència física, “eliminen les incomoditats dels desplaçaments i possibles esperes, i a més contribueixen a la cura del medi ambient ja que es prescindeix de l’ús del paper o de la contaminació associada als diferents mitjans de transport”.

tracking