SEGRE

SOBIRANISME REIVINDICACIONS

La Paeria encarrega un altre llaç groc, que penjarà més amunt que el que va ser arrancat

La Paeria encarrega un altre llaç groc, que penjarà més amunt que el que va ser arrancat

Els cantaires van mostrar objectes grocs per mostrar la condemna a la retirada del llaç groc de la Paeria per part de Groc&Lloc.

Els cantaires van mostrar objectes grocs per mostrar la condemna a la retirada del llaç groc de la Paeria per part de Groc&Lloc.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Cantaires de Ponent, que fa noranta dilluns consecutius que canten per la llibertat dels presos independentistes, van condemnar ahir la retirada dels símbols sobiranistes de la Paeria per part del col·lectiu Groc&Lloc i van entonar una versió del Yellow submarine de The Beattles amb la lletra canviada i retitulada Llaç groc. “Res no podrà impedir la nostra solidaritat amb els presos, ni els vostres cúters”, va afirmar un portaveu. “Els intolerants amb la llibertat d’expressió han atacat les façanes de la Paeria, com sempre de matinada, amb el segell de la nocturnitat i d’instruments tallants, per treure símbols solidaris d’altres persones”, va remarcar i va afegir que “a aquests individus, al·lèrgics a la tolerància, al respecte i a les manifestacions de solidaritat, els diem que, malgrat les seues accions covardes perpetrades de matinada, mai no podran despenjar la solidaritat i la denúncia de la situacions d’injustícia”.

Fonts del govern municipal van afirmar que ja han encarregat un nou llaç per reposar el que va ser arrancat dissabte i van apuntar que amb tota probabilitat el penjaran en un punt més elevat de la façana, per dificultar que sigui arrancat. I és que l’anterior estava en una finestra de la primera planta, a una altura bastant accessible des de la plaça Paeria.

La nova pancarta de suport als polítics independentistes presos i exiliats de la façana de Blondel no es preveu resituar-la a més altura. El govern la va penjar divendres, després que el mateix comando trenqués la primera.

tracking