SEGRE

Puja el preu dels pisos a Lleida

Fins als 954 euros per metre quadrat, encara que des de la crisi ha baixat un 55%

Una construcció de pisos en una imatge d'arxiu.

Una construcció de pisos en una imatge d'arxiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El preu de l’habitatge a la ciutat de Lleida ha experimentat en el segon trimestre del 2019 un creixement interanual del 9,8%, fins als 954 euros/m², segons la taxadora Tinsa, que afirma que des dels valors màxims assolits el 2007, el valor dels pisos a la ciutat és un 55% inferior. Lleida és la quarta capital estatal més barata, la tercera és Terol, la segona és Àvila i la primera, Castelló de la Plana.

Tinsa també assenyala que el mercat residencial va evolucionar en positiu en el que va del 2019 a tota la província, en què el preu és un 1,8% superior al registrat en el mateix període de l’any anterior, fins als 899 euros/m². La taxadora també diu que el termini mitjà de venda d’un habitatge a la demarcació està en 11,7 mesos, davant dels 8,16 mesos de la mitjana espanyola.

A Catalunya, el preu en aquest segon trimestre va augmentar un 4,1% fins als 1900 euros/m², respecte al mateix període de l’any anterior. Barcelona és la segona capital de l’Estat més cara, amb 3.333 euros/m², mentre que Sant Sebastià és la primera, amb un preu de 3.449 euros/m², i Madrid, la tercera amb 3.013 euros el metre quadrat.

tracking