SEGRE

La Paeria exigeix a l'empresa que gestiona els parcs i jardins que compleixi el contracte

Talamonte adverteix que l'incompliment suposarà, a partir d’ara, la incoació d'expedients sancionadors

Un moment de la reunió.

La Paeria exigeix a l'empresa que gestiona els parcs i jardins que compleixi el contractePaeria / Javí Martín

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Habitatge i Transició Ecològica de la Paeria, Sergi Talamonte, ha exigit a l'empresa que gestiona els parcs i jardins de Lleida el compliment del contracte, sobretot en referència a mantenir operatius tots els regs de les zones verdes de la ciutat. Talamonte ha advertit que l'incompliment del contracte de manteniment de parcs i jardins suposarà, a partir d’ara, la incoació d'expedients sancionadors que podrien arribar fins al 10% del total del contacte.

El tinent d’alcalde ha assegurat que, després d'un mes de govern i havent analitzat el compliment que ha vingut realitzant l'empresa concessionària, s'han detectat moltes deficiències en l’execució del contracte de gestió i manteniment de parcs i jardins que manté, en prorroga forçosa, l’UTE Jardiners, integrada per Arnó, Urbaser i Glauca. “Aquest fet, sumat a les fortes temperatures i sequera que estem patint aquest any està provocant una gran mortalitat entre l'arbrat i les espècies arbustives de les zones verdes de la ciutat, amb una pèrdua de patrimoni en alguns cops insubstituïble, fet que és del tot inacceptable”, ha remarcat Talamonte.

Aquest matí, Talamonte s’ha reunit amb responsables de la unió temporal d’empreses. En la trobada, ha ordenat que, a partir d'ara, tots els fulls de treball d’aquesta UTE hauran d'anar acompanyats amb fotografies de la feina realitzada.

tracking