SEGRE

URBANISME VIA PÚBLICA

Les obres de Sant Martí causen problemes per aparcar i tirar la brossa

Sense novetats del possible pàrquing a Magisteri

Les obres consisteixen a renovar la xarxa d’aigües, ampliar les voreres i eliminar aparcaments.

Les obres consisteixen a renovar la xarxa d’aigües, ampliar les voreres i eliminar aparcaments.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres al carrer de Sant Martí per renovar la xarxa d’aigües i ampliar les voreres van començar fa gairebé un mes i tant veïns com comerciants denuncien problemes per aparcar i també per tirar les escombraries, ja que s’han desplaçat contenidors.

La via estarà tallada fins al novembre entre el carrer Camp de Mart i avinguda Prat de la Riba i, fins que no finalitzin les obres, el carrer Onofre Cerveró és de doble sentit. “Les obres impedeixen que puguem aparcar en aquest tram del carrer Sant Martí i és més complicat desplaçar-te pels carrers interiors per buscar aparcament”, van denunciar ahir tant veïns com empleats de comerços de la zona.

Comerciants lamenten haver de desplaçar-se fins als contenidors, que han resituat per les obres

Davant d’aquest problema, la Paeria va informar el passat 18 de juliol que negocia amb la Generalitat poder habilitar un aparcament provisional al solar de l’antiga seu de Magisteri fins que no decideixi què fer-ne.

El tinent d’alcalde, Toni Postius, va explicar ahir que encara esperen la resposta de la Generalitat i que confien a “reactivar” el tema al mes de setembre.

A banda de l’aparcament, alguns comerciants van denunciar que els contenidors els han resituat a la vorera de Prat de la Riba més allunyada de Sant Martí, “amb el problema que comporta haver de transportar caixes”. També van explicar que “un dia ens vam trobar amb un avís en què ens tallaven la llum i l’aigua i tant veïns com establiments no vam tenir subministrament fins al migdia”. El projecte de les obres, que té un cost de 728.000 euros, preveu reduir el carril de circulació que hi ha a Sant Martí per ampliar les voreres i suprimir totes les places d’aparcament a excepció d’unes quantes.

tracking