SEGRE

Detinguts dos veïns de Lleida de 28 i 17 anys per vendre marihuana

Els Mossos van localitzar al pis on vivien 1,5 quilos d'aquesta droga i més de 2.000 euros en bitllets fraccionats

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un home de 28 anys i un menor de 17, ambdós veïns de Lleida, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A principis d'estiu, la policia va tenir coneixement que un veí del carrer Bonaire de la capital del Segrià estaria venent marihuana en bossetes de 5 i 10 euros, utilitzant a un menor d'edat per efectuar les vendes als consumidors finals. Durant el registre al pis en què vivien els dos, la policia va localitzar 1,5 quilos de marihuana, valorada en uns 7.850 euros, 2.215 euros en bitllets fraccionats, una bàscula de precisió, bossetes per la venda al detall i diversos estris relacionats.

En tenir coneixement dels fets, els Mossos van posar en marxa a principis d'estiu un dispositiu de vigilància que va permetre constatar que les vendes de marihuana les feien un home i un menor d'edat, germà de la parella sentimental del principal responsable dels fets. Finalment, aquest dimarts van detenir a les dues persones i es va registrar el domicili en què vivien, on la policia va trobar 1,5 quilos de marihuana, bitllets fraccionats i diferents estris per manipular i vendre la droga.

Segons els Mossos, el pis es trobava en unes deficients condicions higièniques, ple de brutícia i evident descurança. Davant la situació de risc dels menors, la policia va comunicar els fets a la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

El menor va quedar en llibertat sota la supervisió del seu pare, que no resideix en el mateix domicili dels fets. L'altre detingut, amb antecedents per fets similars, passarà pròximament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking