SEGRE

COMERÇ CONSUM

Un mercadillo que s'esllangueix

Paradistes del de Camp d’Esports afirmen que aquest any han perdut vendes || Alguns es plantegen centrar-se en els de Barris Nord i Torrefarrera

Aspecte de mercadillo de Camp d’Esports, ahir poc després de les dotze del migdia.

Aspecte de mercadillo de Camp d’Esports, ahir poc després de les dotze del migdia.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercadillo de Camp d’Esports va obrir ahir, tot i ser festiu, però els paradistes asseguren que hi va haver molt poc moviment i encara menys vendes de l’habitual. De fet, poc després de les dotze del migdia alguns ja recollien els articles i començaven a desmuntar les parades, per l’escassetat de clients. “Me’n vaig amb només sis euros de venda”, va afirmar la responsable d’una parada de roba, mentre una altra va ser encara més contundent. “No he fet ni un duro”, va remarcar. Tots els paradistes consultats van assegurar que no els va resultar rendible instal·lar ahir les parades a meitat del pont festiu de l’estiu per antonomàsia i van coincidir també a destacar que, lluny de remuntar, aquest any han registrat una pèrdua de vendes respecte a l’anterior. “És el pitjor dels últims anys”, van subratllar alguns. Així mateix, van assenyalar que al mercadillo dels dissabtes de Barris Nord els va una mica millor i van afegir que al de diumenge de Torrefarrera tenen també més vendes. En aquest sentit, diversos paradistes van apuntar que estan pensant de deixar el mercadillo de Camp d’Esports per centrar-se només en els altres dos, per estalviar despeses.

Una paradista va argumentar que, malgrat que han rebaixat els preus, no poden competir amb algunes parades que venen roba de segona mà a només un o dos euros. Un altre va considerar directament que moltes persones encara no s’han recuperat de la crisi

Ahir va obrir, malgrat ser festiu, però a les dotze algunes parades tancaven per falta de clients

Una de les mesures incloses al pacte de govern entre ERC, JxCat i el Comú a la Paeria és la possibilitat d’ampliar l’horari dels mercadillos de manera que, una vegada al mes, algun d’aquests estigui instal·lat durant tot el dia. Aquesta idea no convenç la majoria de paradistes consultats, que no veuen clar que es tradueixi en un augment de vendes.

Molts van descartar rotundament aplicar aquesta mesura al de Camp d’Esports, mentre que algun es va obrir a provar-ho al de Barris Nord. Així mateix, d’altres van proposar que els traslladin a un espai més cèntric, a la Zona Alta, per comprovar si funcionaria un mercadillo que duri tota una jornada.

tracking