SEGRE

Detingut un veí de Lleida especialitzat en furts en establiments

L'home, de 34 anys, té una trentena d'antecedents

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Enxampats 'in fraganti' quan intentaven robar en un pis de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un home de 34 anys, veí de Lleida i nacionalitat espanyola, acusat de sis delictes de furt a la capital del Segrià. Segons la policia catalana, la detenció és fruit d'una investigació iniciada a principis de juliol per una sèrie de furts, la major part en establiments oberts al públic. Així, el presumpte lladre aprofitava el descuit d'algun treballador o que l'establiment es trobés parcialment obert per tasques de manteniment per accedir i furtar diners o objectes de valor.

A finals de juny es va produir el furt d'un ordinador portàtil, una tauleta i altre material electrònic, valorat tot en prop de 5.000 €, d'un magatzem d'una discoteca de la ciutat de Lleida. L'autor dels fets va accedir-hi al migdia, quan va aprofitar algun accés obert ja que s'hi feien tasques de manteniment i neteja.

El 2 de juliol va accedir en un concessionari de vehicles com si fos un client i va aprofitar l'oportunitat per sostreure dos telèfons d'alta gamma de damunt d'una taula.

El 8 de juliol va furtar 1.000 € d'una agro-botiga de Lleida i el 24 de juliol va entrar en un bar i mentre la treballadora es trobava a la cuina va aprofitar per accedir a la barra per obrir la caixa i es va emportar prop de 500 €.

Finalment el 30 de juliol va furtar 950 € d'una de les caixes registradores d'un bingo de la ciutat i aquesta setmana passada ho va tornar a intentar.

El detingut, amb una trentena d'antecedents, ha passat aquest dilluns davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking