SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Mor una lleidatana de 33 anys a La Rioja atropellada

La víctima, d’origen brasiler, va morir a Agoncillo

Imatge d’arxiu de la vista aèria de Lleida.

Imatge d’arxiu de la vista aèria de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Lleida de 33 anys va morir divendres a la nit al ser atropellada a la carretera N-232 al seu pas per Agoncillo, a La Rioja. Segons va informar el diari La Rioja, el sinistre es va produir al quilòmetre 392 d’aquesta via. Per causes que es desconeixen, el vehicle va atropellar la dona a l’encreuament del polígon El Sequero. Van ser diversos testimonis els que van alertar els serveis d’emergència poc després de dos quarts d’onze de la nit. El Centre de Coordinació Operativa va mobilitzar la Guàrdia Civil i les ambulàncies, encara que els sanitaris ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Es tractaria d’una veïna de Lleida de 33 anys de nacionalitat brasilera i, segons La Rioja, es desconeix si estava creuant o transitava al marge de la carretera quan un turisme la va atropellar.

En el que va d’any, dos vianants han mort atropellats en carreteres interurbanes de Lleida. El primer d’aquests accidents mortals es va produir l’11 de març passat a Vilanova de la Barca, quan un veí de 92 anys va morir poques hores després que l’atropellés un turisme. Pel que sembla, el vehicle havia abandonat la travessia de la C-13 i es dirigia al centre del poble quan va atropellar el nonagenari, que estava travessant la plaça de Catalunya. Quatre dies després, el 15 de març, els Mossos d’Esquadra van arrestar un conductor drogat que va atropellar mortalment una dona de 89 anys a Torres de Segre.

Trànsit ja va alertar recentment de l’augment d’atropellaments en vies interurbanes, que havia acabat amb la vida de set vianants a tot Catalunya. Amb motiu del Dia Mundial del Vianant va recordar que està prohibit caminar per autopistes i autovies i és obligatori portar un element reflector.

tracking