SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Les rampes de la passarel·la de l'estació de trens de Lleida, tres mesos tancades

Es van precintar per renovar el paviment

Imatge de la tanca que barra el pas a l’accés a la rampa al carrer Roger de Llúria.

Imatge de la tanca que barra el pas a l’accés a la rampa al carrer Roger de Llúria.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rampes d’accés del carrer Roger de Llúria i la plaça Ramon Berenguer IV a la passarel·la de l’estació de trens van ser precintades a començaments del mes de maig a causa del mal estat de trams amb paviment de fusta, que havia de ser renovat. Tres mesos després, les rampes segueixen precintades i a l’espera de les obres, cosa que representa un problema per a ciutadans que van amb maletes o carros o tenen problemes de mobilitat que volen creuar les vies del tren.

A més, el fet que de vegades els ascensors d’accés a les rampes estan fora de servei provoca que usuaris en cadira de rodes no puguin passar. A finals de maig, l’ajuntament va informar que hi havia un tram de les rampes que estava en molt mal estat i que el projecte per renovar-les “està acabant de redactar-se i sortirà a licitació ben aviat”. De moment, no s’ha adjudicat l’obra i ahir dos operaris que estaven prenent mesures van assenyalar que les obres “començaran ben aviat”.

Per la seua part, l’ajuntament va informar que s’havia tallat l’accés a la rampa per qüestions de seguretat i que les dos rampes d’accés s’obririen al públic “com més aviat millor”.

tracking