SEGRE

Oberta la convocatòria de beques per a universitaris

El termini s’acaba el 15 d’octubre

Imatge d’arxiu de l’edifici del Rectorat de la UdL.

Imatge d’arxiu de l’edifici del Rectorat de la UdL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La convocatòria per sol·licitar una beca general per als estudis universitaris del curs 2019-2020 que atorga el ministeri d’Educació i Formació Profesional ja està oberta. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 15 d’octubre. L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat gestionarà i resoldrà les peticions dels alumnes que cursin estudis a les universitats catalanes, independentment d’on es trobi localitzat el domicili familiar.

Les beques van dirigides a estudiants de grau i màster, del curs de preparació per a l’accés a la universitat per a majors de 25 anys impartit per universitats públiques o de complements de formació per a l’accés o l’obtenció de títols de màster o grau.

No s’inclouen en aquesta convocatòria les beques per a estudis de tercer cicle o doctorat, estudis especialitzats o títols propis de les universitats.

D’altra banda, per poder sol·licitar-les, s’ha d’acreditar ser ciutadà espanyol o comunitari, no superar els llindars de renda i patrimoni establerts en la convocatòria i matricular-se d’un mínim de crèdits. També es tindrà en compte la nota mitjana de l’expedient.

tracking