SEGRE

SUCCESSOS FOC

Quatre ferits lleus i vint desallotjats per un incendi a Cappont

Un foc a l’interior d’un habitatge

Tres camions dels bombers i vehicles de la Urbana, al carrer Quatre Pilans ahir a mitjanit.

Tres camions dels bombers i vehicles de la Urbana, al carrer Quatre Pilans ahir a mitjanit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar aquest dijous ferides lleus per inhalació de fum i una altra va ser atesa per un atac d’ansietat com a conseqüència d’un incendi que es va declarar a l’interior d’un habitatge al carrer Quatre Pilans, cantonada amb l’avinguda de les Garrigues, del barri lleidatà de Cappont, segons van informar fonts de la Guàrdia Urbana i dels Bombers. El foc es va declarar a les 23.43 hores en una habitació que va cremar pacialmente, i immediatament es van desplaçar al lloc cinc dotacions dels Bombers i tres més de la policia local lleidatana, que van tallar momentàniament el carrer i van desallotjar la vintena de veïns de l’edifici.

La ràpida actuació de bombers i agents va evitar mals majors i, al final, el foc va poder ser ràpidament controlat i no es van produir més danys personals. Al lloc també es va desplaçar una ambulància del SEM, que va atendre les dos persones ferides en el mateix lloc.

Els bombers, després de verificar el final de l’incident, van comunicar, passada ja la mitjanit, a la Guàrdia Urbana que els veïns podien tornar als seus domicilis i la circulació podia ser restablerta.

tracking