SEGRE

ENTITATS EQUIPAMENTS

El Col·legi de Metges inicia els treballs de la nova seu

Amb la redacció de l’avantprojecte a través d’un concurs al setembre || El 2018 va comprar la finca del restaurant Lola

El Col·legi de Metges va comprar l’edifici d’aquest restaurant.

El Col·legi de Metges va comprar l’edifici d’aquest restaurant.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta de govern del Col·legi de Metges de Lleida ha acordat convocar un concurs per redactar l’avantprojecte de la futura seu de l’entitat, a la finca en la qual actualment es troba el restaurant Lola Más Sabores i que va adquirir l’any passat.

El president del Col·legi de Metges, Ramon Mur, va afirmar que al setembre tenen previst convocar un concurs per a la redacció de l’avantprojecte de la futura seu, així com l’elaboració d’un pla funcional sobre els espais i possibles usos de l’edifici. Mur va indicar que abans han de finalitzar una sèrie de tràmits administratius i va apuntar també que ja està llest l’estudi topogràfic. Va assegurar que es manté el calendari previst inicialment, de manera que el restaurant podrà seguir la seua activitat fins que expiri el contracte, el maig del 2023.

El Col·legi va comprar l’any passat l’edifici del Lola Más Sabores, a l’avinguda Alcalde Rovira Roure 41, com a nova seu amb la intenció d’estar més a prop dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, on treballen un bon nombre de col·legiats, així com de la facultat de Medicina, perquè tinguin un accés més fàcil als serveis que els pot oferir.

El Col·legi va ser fundat el 1898 i té inscrits uns 1.800 metges. Des de l’abril del 1974 té la seu a la rambla d’Aragó 14 i encara no ha informat què en faran.

tracking