SEGRE

PARTICIPACIÓ MEDI AMBIENT

Famílies de Cappont cuiden a l’estiu l’hort del col·legi Frederic Godàs

Algunes de les persones que cuiden l’hort.

Algunes de les persones que cuiden l’hort.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis famílies de Cappont tenen cura aquest estiu de l’hort de l’escola Frederic Godàs per donar continuïtat al projecte que els alumnes desenvolupen durant el curs conreant verdures i hortalisses. La regidoria de Polítiques per als Drets Socials ha posat en marxa aquesta iniciativa, denominada “Hort i Família”, perquè famílies del barri vinculades als serveis socials s’encarreguin de l’hort. D’aquesta manera, participen en una acció conjunta en la qual es treballen valors com l’esforç, el treball cooperatiu, l’atenció, els vincles familiars i la responsabilitat.

La idea va sorgir al detectar que l’hort del col·legi es deteriorava durant les vacances d’estiu i té un doble objectiu: que estigui en condicions perquè continuar conreant-lo quan comencin les classes i potenciar la implicació de les famílies.

La comissió Escola i Entorn ja va iniciar la planificació del projecte a la primavera i, juntament amb el mateix col·legi, va determinar quins cultius es plantarien i les normes de funcionament.

Entre altres activitats, les famílies han plantat herbes aromàtiques, han debatut sobre alimentació saludable i han creat receptes de menjar fred. També s’han programat esmorzars i la setmana que ve està prevista la clausura del programa.

tracking