SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Davant del jutge al xocar contra cinc cotxes aparcats a Pardinyes

Vista dels vehicles que van resultar ahir danyats per un altre turisme al carrer Baró de Maials

Vista dels vehicles que van resultar ahir danyats per un altre turisme al carrer Baró de MaialsMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor va ser denunciat ahir per la via penal després de col·lidir contra cinc vehicles aparcats al barri de Pardinyes. L’accident va tenir lloc a mitja tarda quan un vehicle, per causes que es desconeixen, va xocar contra cinc turismes més que estaven estacionats al carrer Baró de Maials, a l’altura del número 21. El sinistre només va causar danys materials. La Guàrdia Urbana va obrir diligències penals contra el causant de l’accident perquè no tenia el permís de conduir en vigor. Per això, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

D’altra banda, tres vehicles van registrar una col·lisió múltiple ahir a l’Ll-11 al seu pas per l’hotel Condes de Urgel. L’avís va tenir lloc abans de les 17.00 hores, quan es va produir una col·lisió per darrere entre els vehicles. L’accident va causar algunes retencions.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit greu després de ser atropellat per un ciclista al carrer Vidal i Codina. Pel que sembla, el ciclista creuava per un pas de vianants quan va atropellar el motorista i aquest va caure a terra. El ferit presentava fractures i va ser evacuat en una ambulància del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

tracking