SEGRE

BARRIS FESTES

Veïns de carrers al costat de les penyes de Pardinyes: “Estem cansats del soroll”

La reunió entre veïns afectats i l’associació de Pardinyes.

La reunió entre veïns afectats i l’associació de Pardinyes.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diverses famílies de Pardinyes que viuen a la zona en la qual s’instal·len les penyes durant les festes del barri van manifestar ahir a l’entitat veïnal que no estan disposades a seguir aguantant les molèsties que provoquen. “Ens han dit que ja estan cansats del soroll i de l’incivisme d’alguns penyistes, que fa molts anys que aguanten”, va afirmar el president de l’Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard), Rafa Fenández. Aquests veïns, que resideixen als blocs La Pau, Landelino Lavilla i l’avinguda Pearson, entre altres zones, van reclamar una solució, que el president d’Orvepard veu “complicada”.

Va explicar que les penyes tenen una normativa que han de complir i va assegurar que mantindran reunions amb els representants per debatre sobre les queixes i “buscar alternatives i solucions”. A la reunió va assistir també el regidor de barri, Sergi Talamonte. Així mateix, Fernández va assenyalar que tractaran també aquesta qüestió al pròxim consell de barri, que se celebrarà a finals de setembre o principis d’octubre, i va afegir que al febrer “ens replantarem les festes i decidirem on s’ubiquen”.

Un espai alternatiu que estudien és un solar als afores del barri a l’antic camí de Corbins, a prop de les instal·lacions de la concessionària Ilnet.

tracking