SEGRE

Desarticulat un punt de venda de cocaïna a Lleida

La Guàrdia Civil ha arrestat dos lleidatans de 39 anys en una operació que s’ha saldat amb altres detencions a Osca

Imatge d'arxiu de dos vehicles de la Guàrdia Civil.

Desarticulat un punt de venda de cocaïna a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de tràfic de drogues, majoritàriament cocaïna, a Lleida i Osca fruit d’una operació en la qual han estat detingudes un total de cinc persones. L’operació, denominada 'Cuculo', es va iniciar fa un any després de tenir-se coneixement que es podria estar cometent un delicte de tràfic de drogues a la comarca aragonesa de la Jacetania, on hi hauria una organització criminal que distribuïa substàncies estupefaents. Segons la Guàrdia Civil, després de realitzar nombroses indagacions es va poder determinar que a la província d’Osca es distribuïa la droga en petites quantitats als consumidors de les comarques afectades, trobant-se a la localitat de Lleida el punt de subministrament de l’organització.

Una vegada finalitzada la fase d’investigació, es va poder ubicar completament els llocs on es duien a terme les transaccions i venda de les substàncies. El mes de juliol passat es van dur a terme dos entrades i registres a sengles domicilis de la localitat de Lleida, on es va localitzar cocaïna en roca preparada per al seu tall, diners en efectiu provinents de l’activitat il·legal,  pel que es va procedir a la detenció de dos veïns de Lleida de 39 anys.

Posteriorment a la província d’Osca es van dur a terme tres entrades i registre a dos domicilis i una nau industrial, on es va intervenir igualment cocaïna ja preparada perfectament envasada en dosi per a la seua distribució a la menuda, diners en efectiu i dos escopetes sense la documentació pertinent, per la qual cosa es va procedir a la detenció de tres homes veïns de les comarques de l’Alto Gallego i la Jacetania d’entre 39 i 56 anys d’edat.

L’operació s’ha saldat amb la confiscació de mig quilo de cocaïna, més de 10.000 euros i dos escopetes sense documentació legal.

tracking