SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Detinguts per abusar d'una jove després de robar-li a Lleida

Acompanyada de dos nois més als quals els delinqüents també van assaltar per quedar-se les seues pertinences || Una de les víctimes va rebre puntades dels lladres al negar-se a donar-los el mòbil

Els agressors passaran en les pròximes hores a disposició judicial.

Els agressors passaran en les pròximes hores a disposició judicial.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir durant la matinada d’aquest diumenge tres homes, un d’ells menor d’edat, per un delicte de robatori amb violència i intimidació i a més a un d’ells se li va imputar un altre delicte d’abús sexual comesos al carrer Príncep de Viana de Lleida. Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les sis del matí quan, segons va informar la Policia Local, els agressors van abordar tres joves per robar-los les pertinences. Durant el forcejament els suposats lladres van intentar robar-li a un dels joves el telèfon mòbil mentre li donaven diverses puntades però finalment no l’hi van poder prendre, mentre que a l’altre noi sí. Mentrestant, un altre dels agressors va intentar robar la cartera de la bossa de la jove i mentre ho feia no parava de fer-li tocaments per tot el cos.

Després de l’agressió les víctimes van trucar a la Guàrdia Urbana, que amb un dispositiu de recerca i gràcies a la descripció aportada pels afectats va trobar ràpidament els infractors al carrer Príncep de Viana. Està previst que els detinguts, un de 38 anys, un altre de 26 i un adolescent de 16, passin en les pròximes hores a disposició judicial (ACTUALITZACIÓ).

L’últim incident similar va tenir lloc fa poc més d’una setmana quan un jove de 21 anys va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per robar-li el telèfon mòbil amb el mètode de l’estrebada a una dona que passejava pel carrer Rovira Roure de Lleida. El detingut comptava amb diversos antecedents per fets similars.

tracking