SEGRE

El nadó de Lleida presumptament maltractat continua molt greu després de més de dos setmanes

Els pares van ser detinguts el 21 d’agost i el jutge va acordar presó provisional sense fiança

El furgó policial que ahir va traslladar els pares als jutjats per prestar declaració.

El furgó policial que ahir va traslladar els pares als jutjats per prestar declaració.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nadó de Lleida maltractat presumptament pels seus pares segueix ingressat en estat molt greu a l’Hospital Vall d’Hebron, han informat a Europa Press fonts de l’hospital barceloní aquest dilluns, quan fa més de dos setmanes del seu ingrés. La Direcció General d’Atenció a la Infantesa i l’Adolescència (Dgaia) de la Generalitat es va fer càrrec de la tutela del nadó, que va ingressar fa uns 17 dies amb lesions a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida quan tenia menys d’un mes, i va ser derivat al Vall d’Hebron.

Els pares van ser detinguts el 21 d’agost pels Mossos d’Esquadra després que els sanitaris detectessin aquest presumpte maltractament i el Jutjat d’Instrucció 1 de Lleida va acordar presó provisional i sense fiança per als pares després d’escoltar la seua declaració.

La causa està oberta per lesions agreujades contra ambdós progenitors, l’home de 39 anys i la dona de 33. El pare havia estat denunciat anteriorment per altres parelles per maltractament i té un judici pendent al Jutjat Penal 3 de Lleida.

tracking