SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

Ciutat Jardí insta a retirar els barracons del camp de futbol

Van ser okupats per un toxicòman

Els barracons estan oberts i totalment saquejats.

Els barracons estan oberts i totalment saquejats.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Ciutat Jardí demanarà l’ajuntament que retiri els barracons del camp de futbol del carrer Enric Farreny, a la cantonada amb Val d’Aran, que actualment està abandonat, després que el cap de setmana passat fos okupat durant diverses hores.

“Ens van dir que un home s’hi havia instal·lat i que fins i tot havia estès roba a les finestres dels barracons”, va dir el president veïnal, Hèctor Garvín. “Vam avisar la Guàrdia Urbana i la persona, que era un toxicòman, se’n va anar i els agents van precintar la porta, però pot tornar a entrar-hi en qualsevol moment”, adverteix Garvín.

És per aquesta raó que el president veïnal creu que “el millor és que els treguin d’allà com més aviat millor, perquè estan totalment destrossats per dins i són un pou de brutícia, que hi posin unes instal·lacions decents, perquè si no ens trobarem cada setmana que algú s’hi intenta instal·lar, com ja ha passat”, lamenta Garvín. Precisament, en aquest terreny en qüestió és on s’havia d’edificar el complex esportiu del club Futbol i Formació (FiF), un projecte que l’ajuntament va bloquejar després de les protestes veïnals.

tracking