SEGRE

El subdelegat del govern espanyol a Lleida demana a la Diputació que ''intensifiqui'' l'acció de suport als municipis

José Crespín considera que la Generalitat està ''desapareguda'' en el suport als ens locals de la demarcació

Crespín i Talarn s'han trobat aquest dimarts al palau de la Diputació.

El subdelegat del govern espanyol a Lleida demana a la Diputació que ''intensifiqui'' l'acció de suport als municipisItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha demanat al president de la Diputació lleidatana, Joan Talarn, que ''intensifiqui l'acció de suport'' als municipis de la demarcació davant ''la completa desaparició'' del Govern. Per Crespín, amb aquesta situació el paper de suport de la Diputació als ens locals és ''més necessària que mai''. Crespín i Talarn s'han trobat aquest dimarts al palau de la Diputació i han debatut al voltant de diferents problemàtiques i reptes que afecten els municipis de la demarcació. Segons el subdelegat, el despoblament, les infraestructures, la connectivitat, la promoció territorial i l'impuls de la capacitat agroalimentària han de ser motiu de ''preocupació i treball conjunt'' de totes les administracions.

Crespín ha convidat a Talarn a ''unir esforços i a una acció conjunta'' per donar resposta a les demandes que reclamen els municipis de la demarcació.

Amb aquesta cita, el subdelegat continua amb la ronda de trobades amb els representants institucionals resultants de les passades eleccions municipals amb l'objectiu de ''fomentar la col·laboració institucional i mantenir un clima de diàleg i treball conjunt en benefici de la ciutadania''.

tracking