SEGRE

Detinguda una dona a Lleida per provocar un incendi en un pis mentre hi dormia un home

El mateix habitatge va patir un incendi el dia anterior

El pis del carrer Riu Francolí de Lleida que va patir el doble incendi.

El pis del carrer Riu Francolí de Lleida que va patir el doble incendi.Itmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimarts una dona de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, com a presumpta autora d’un incendi intencionat en un pis del carrer Riu Francolí mentre hi dormia un home, un veí de la ciutat de 68 anys al qui se li havia cremat el mateix habitatge el dia abans.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana aquest dimecres en un comunicat, després del primer incendi, l’home va rebutjar l’allotjament que li oferien els Serveis Socials de l’Ajuntament de Lleida i va explicar que anava a casa d’una amiga. No obstant això, va dir que després ell i la detinguda van tornar a l’habitatge cremat. Poc després els veïns van alertar els serveis d’emergències d’un nou incendi i la Guàrdia Urbana va treure l’home de l’habitatge que estava en flames.

L’home va explicar la Guàrdia Urbana que la dona el va portar al pis per recollir uns medicaments i li va dir que es quedaven a dormir, pel que ell es va dormir i més tard es va despertar per la calor "embolicada en flames".

La Policia Local, que va localitzar la dona al barri de Cappont i ha posat la investigació en mans dels Mossos, creu que tot apunta a que ella hauria provocat el foc i se n’hauria anat del pis.

tracking