SEGRE

CULTURA INICIATIVES

La Paeria preveu per al febrer un carnet jove amb descomptes

La façana del Palau de la Paeria.

El Superior de Justícia dóna la raó a la Paeria en una demanada per justificants de subvencionsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament pretén posar en marxa per al proper mes de febrer un carnet jove per oferir descomptes i promocions en tots els actes culturals i esportius. Així ho va assegurar el regidor de Joventut, Ignasi Amor, que va assenyalar que aquesta iniciativa “va sorgir del col·lectiu Jovent Republicà, és un dels punts acordats al pacte de govern i m’agradaria molt que al febrer entrés en funcionament”.

Amor va dir que atansar la cultura als més joves a través d’aquest tipus d’iniciatives ja ho han fet municipis com Agramunt, però va recalcar que “encara no s’ha fet en ciutats grans, per la qual cosa Lleida podria ser pionera en aquest àmbit”. Quant a per a quines activitats oferiria descomptes i promocions aquest carnet, l’edil va apuntar que “la intenció és que ofereixi avantatges per veure qualsevol esdeveniment o espectacle cultural o esportiu de la ciutat, però encara hem de parlar amb totes les entitats del sector, la Generalitat i la Universitat de Lleida per decidir com es farà i estudiar si podem unificar-ho amb els descomptes que ells ofereixen”.

Oferiria descomptes i promocions als actes culturals i esportius de la ciutat

En aquest sentit, Amor va recordar que també serà molt important “promocionar aquest carnet, perquè l’anterior govern oferia un 50 per cent de descompte als joves als actes que es feien a la Llotja i la gent no ho sabia, per la qual cosa s’haurà de millorar aquesta faceta”.

tracking