SEGRE

BARRIS MOLÈSTIES

Veïns dels Magraners denuncien pudor prodecent d'alguna fàbrica

Imatge aèria del poligon industrial El Segre, a Lleida.

Imatge aèria del poligon industrial El Segre, a Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns dels Magraners van denunciar ahir que durant aquesta setmana al barri hi ha hagut una pudor molt molesta a última hora de la tarda. “Avui, com en molts dies d’estiu, als Magraners hi ha una fetor vomitiva”, va criticar una veïna. Per la seua part, el president de l’associació de veïns, Juan Gallardo, va dir que aquest “és un mal endèmic que portem arrossegant més de vint anys”. Segons Gallardo, “creiem que la fetor procedeix d’alguna fàbrica del polígon i tenim constància que a la Bordeta també fa temps que ho pateixen”.

Paral·lelament, Magraners va rebre ahir la vistia del regidor del barri, Paco Cerdà. La trobada va servir perquè es donés a conèixer a totes les entitats i veïns i conèixer-ne quines són les demandes.

Entre les principals reivindicacions figura la de millorar els carrers de la part vella del barri, “a banda de renovar la xarxa d’aigües, que el consultori estigui obert cada dia i millorar la nostra connexió amb la ciutat a través del vial de Torre Salses”, va concloure en aquest sentit Gallardo.

tracking