SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Rescaten un xòfer ebri al caure amb el cotxe en una séquia de Lleida

Va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració || Aquest estiu s’han registrat dos accidents més d’aquest tipus, un de mortal

Vista del canal entre Sucs i Raimat, on ahir va caure un turisme.

Vista del canal entre Sucs i Raimat, on ahir va caure un turisme.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor ebri va ser traslladat ahir a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb ferides de diversa consideració al caure amb el cotxe en una séquia de reg entre Sucs i Raimat. Els fets van tenir lloc pocs minuts després de les deu del matí quan, per causes que encara no se saben, l’home, que segons fonts properes al cas va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, va perdre el control del cotxe i va caure al canal. Encara que no va ser necessària la intervenció dels Bombers de la Generalitat perquè l’home, únic ocupant del turisme, no es va quedar atrapat, fins al lloc de l’accident es van traslladar efectius dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van examinar in situ el conductor i van decidir traslladar-lo a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de caràcter menys greu.

Fa tot just unes setmanes, a finals d’agost, va morir un conductor de Térmens de 75 anys que havia resultat ferit el 30 de juliol passat al caure amb el vehicle al canal a Vallfogona de Balaguer. L’accident va tenir lloc a la carretera C-13 i un veí que va presenciar el sinistre va sostenir el cap de la víctima fora de l’aigua per evitar que s’ofegués, ja que va quedar inconscient a causa de l’impacte. Entre els últims accidents d’aquestes característiques destaca també el que es va produir el 10 de juliol, quan un operari de regs va salvar la vida a un conductor de 69 anys veí de Soses després que aquest caigués amb el cotxe a l’interior d’un canal en aquesta localitat del Baix Segre.

L’home es va tirar a l’aigua i va tallar el cinturó de seguretat del cotxe per treure la víctima, que va ser evacuat al Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Alcarràs amb ferides de caràcter lleu.

Així mateix, una dona també va haver de ser traslladada a l’Arnau de Vilanova amb policontusions a finals del mes de març al caure amb el cotxe en una séquia de reg al Camí Vell d’Albatàrrec, a Lleida. Finalment, el mes de desembre passat un mosso d’esquadra que es trobava fora de servei va ajudar la conductora d’un cotxe que es va quedar atrapat en un llac gelat després que tingués una sortida de via a la carretera C-28 a la Bonaigua, a Alt Àneu.

tracking