SEGRE

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Uns vuitanta alumnes del Torre Vicens faran estades en altres països europeus

L’acte d’inici del curs dijous a l’institut.

L’acte d’inici del curs dijous a l’institut.INS TORRE VICENS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns vuitanta alumnes de l’institut Torre Vicens participaran al llarg del curs en projectes europeus que inclouen estades en altres països, segons la informació facilitada ahir per la directora del centre, Chus Castro. D’una banda, està previst que 35 estudiants de tercer d’ESO prenguin part en un Erasmus conjunt amb altres centres d’Alemanya, Suècia i Grècia entre aquest curs i el següent. Al novembre, un grup anirà tota una setmana a Leverkusen. Al març, un altre farà el mateix a Suècia, i ja el curs que ve, un altre grup anirà a Grècia.

D’altra banda, alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior participaran en el programa Expanding Horizons: Developing VET Opportunities across Europe que inclou estades a Pau (França), Leeds (Anglaterra), Osnabrück (Alemanya), Trapani i Torí (Itàlia) i Wels (Àustria). A cada destinació aniran entre sis i vuit alumnes. Finalment, estudiants dels cicles de la família d’imatge personal prendran part en el projecte PyrineeFP amb el sud de França, que inclou estades en centres de treball.

Castro va destacar que aquests programes europeus també reforcen el projecte d’innovació educativa que aplica el Torre Vicens d’aprenentatge integrat de continguts en llengua anglesa.

tracking