SEGRE

MOBILITAT SOSTENIBILITAT

Nou carrers principals tallats al trànsit diumenge en el Dia sense Cotxes

La Paeria recupera després de 14 anys aquesta activitat, que promou una mobilitat diferent

Nou carrers principals tallats al trànsit diumenge en el Dia sense Cotxes

Nou carrers principals tallats al trànsit diumenge en el Dia sense CotxesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria recupera els talls de carrers per commemorar el Dia sense Cotxe després de 14 anys (l’última vegada, el 2005, es van tancar Fleming i Bisbe Ruano). Així, diumenge es tallarà al trànsit fins a les 19.00 hores a les rambles Ferran i Aragó, Blondel, Balmes, Prat de la Riba, Corregidor Escofet, Doctora Castells, Hostal de la Bordeta i Ignasi Bastús, que seran “recuperats per a vianants i vehicles sostenibles” amb activitats culturals, esportives, comercials i d’hostaleria, va indicar l’edil de Mobilitat, Joan Ramon Castro. El tinent d’alcalde Toni Postius va admetre que “comportarà inconvenients” i va demanar “paciència”. “Ha de servir per sensibilitzar que una mobilitat diferent és possible”, va concloure.

En el Parking Day del dissabte 21 s’utilitzaran places de zona blava per a altres activitats. Per exemple, a la Zona Alta una quinzena de botigues sortiran al carrer i hi haurà actuacions musicals. Al Clot s’instal·laran uns escacs gegants i el pàrquing del Rectorat es convertirà en una pista de ball de swing.

Així mateix, avui s’efectuarà una enquesta sobre la mobilitat dels universitaris i demà està previst un gran mural davant del col·legi Ciutat Jardí. El 4 d’octubre hi haurà una carrera de diferents mitjans de transport i el 5, la II Fira de Mobilitat Elèctrica.

tracking