SEGRE

MEDI AMBIENT

Dos mil persones en la Pedalada de Lleida amb Motiu del Dia sense Cotxes

L'ajuntament pretén reduir la contaminació en un 30% en 4 anys

Dos mil persones en la Pedalada de Lleida amb Motiu del Dia sense Cotxes

Dos mil persones en la Pedalada de Lleida amb Motiu del Dia sense CotxesMAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pedalada Popular pels carrers de Lleida ha estat aquest matí l’acte més participatiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que ha aplegat al voltant de 2.000 persones.

L'acte s'ha celebrat amb motiu del Dia sense Cotxes, que ha comportat el tancament d'una desena de cèntrics carrers de Lleida per afavorir el transport alternatiu.

L'ajuntament té la intenció de reduir en un 30 per cent les emissions contaminants en 4 anys, segons ha anunciat avui.

Els participants en la Pedalada, un públic eminentment familiar, s’han concentrat al capdamunt de la Rambla Ferran, per iniciar un recorregut d’uns 6 km, que ha finalitzat en el seu punt d’origen, després de circular pels principals carrers de la ciutat.

El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, i el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, s’han sumat a la Pedalada i han fet el recorregut amb la resta de participants.

L’Ajuntament de Lleida fa vint anys que s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, per tal de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, patinet, en transport públic o amb vehicle elèctric, que permeten la reducció de la contaminació, dels accidents i en definitiva la millora de la qualitat de vida als carrers de la ciutat.

tracking