SEGRE

Denuncien una segona agressió al Centre Històric en una setmana

Imatge d'arxiu de la plaça dels Gramàtics de Lleida.

El Centre Històric de Lleida vol més vigilància arran d'una agressióÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del Centre Històric van denunciar aquest divendres una segona agressió aquesta setmana al barri. Segons consta a la denúncia interposada per l’agredit, aquest estava treballant en un magatzem de la plaça Josep Solans quan va entrar una persona “que caminava com si anés drogada”. Després de demanar-li en diverses ocasions que no podia estar-se en aquell lloc, es van espentejar mútuament fins que va poder treure’l del magatzem i l’empleat va patir un esquinç al canell, segons el comunicat mèdic.

Quan van arribar els Mossos, els agents van ser testimonis de com el presumpte agressor es donava cops amb el cap contra un fanal i de com va amenaçar l’empleat de mort. Després de l’incident, els dos es van tornar a retrobar en un bar, on el presumpte agressor va continuar amenaçant-lo, per la qual cosa l’agredit ha sol·licitat una ordre d’allunyament.

Davant d’aquesta situació, el portaveu de la Plataforma de l’Aigua, Josep Maria Muñoz, que diumenge passat va denunciar haver patit una agressió, es va mostrar “fart” i va manifestar que fa anys que “denunciem actituds que no són normals, mentre la Guàrdia Urbana es dedica a multar els consumidors de drogues en lloc de perseguir els traficants”.

tracking