SEGRE

SUCCESSOS VANDALISME

Detingut per cremar dos contenidors en una hora a Lleida

Al passeig de Ronda i Prat de la Riba || El detingut, de 52 anys, va ser sorprès quan n’anava a incendiar un altre a Sant Ruf

Vsita del contenidor calcinat diumenge a la nit a la Ronda.

Vsita del contenidor calcinat diumenge a la nit a la Ronda.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 52 anys va ser detingut diumenge a la nit per presumptament haver cremat dos contenidors en una hora al passeig de Ronda i Prat de la Riba. L’arrest es va produir quan es disposava a incendiar un altre contenidor a l’avinguda de Sant Ruf. Segons va informar ahir la Urbana, el primer foc es va produir a les 23.05 a la Ronda, a l’altura del número 164, i va afectar un contenidor d’obra ple de cartrons i fustes. Responsables d’establiments pròxims van intentar apagar el foc amb extintors fins que van arribar els Bombers. La Urbana va tallar el trànsit i va donar avís a la grua per retirar els vehicles aparcats a prop del contenidor perquè no es veiessin afectats per les flames. Diversos testimonis que van presenciar els fets van poder facilitar una descripció del possible autor de l’incendi, per la qual cosa es va activar la recerca d’aquest individu. En aquell moment, a les 00.05 hores, es va rebre un altre avís d’un altre foc en un contenidor d’obra situat al número 86 de Prat de la Riba. Mentre els efectius d’emergències sufocaven aquest segon incendi, una patrulla va localitzar el presumpte piròman a l’avinguda Sant Ruf ja que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis. A més, els agents van poder observar com aquest home obria un contenidor de plàstic, tirava alguna cosa a l’interior i tornava a tancar la tapa. Al donar-li l’alto, els urbans van identificar l’home i li van trobar un encenedor a la butxaca. També van comprovar que dins del contenidor hi havia una bossa de la qual sortia fum, per la qual cosa van poder sufocar el petit incendi i van evitar que es cremés el contenidor. L’individu va ser detingut per un delicte d’incendi i passarà a disposició judicial.

Es tracta del tercer detingut aquest any a Lleida ciutat per cremar contenidors. L’agost passat, una adolescent de quinze anys va ser arrestada per haver cremat un contenidor i fer-ne malbé dos més, així com dos vehicles, a Roca Labrador. La nit de Sant Joan, dos menors de disset anys van ser arrestats per haver calcinat una trentena de contenidors.

tracking